Wat bied ik aan Mijn Diensten

Een foto is niet zomaar een plaatje maar een bladwijzer naar een herinnering, of soms het visitekaartje van jezelf of uw bedrijf, een foto moet daarom ook met aandacht voor detail gemaakt worden.  Ik nodig je graag uit eens rond te kijken op mijn site om te zien of mijn stijl van fotografie voor uw een match is. Mocht je interesse hebben, neem gerust contact met mij op door mijn contactformulier in te vullen.

voorbeelden
Photos van Urban Exploring Stedelijke fotografie Photos van Urban Exploring
Ik vind het erg leuk om Urban Exploring te combineren met Fashion Photography. Het geeft de beelden net wat meer pit. Je kunt altijd in een studio of in een stad fotograferen, maar fotograferen in een vergeten gebouw kan best interessant zijn.
Voor beginners modellen Persoonlijke Sessie Voor beginners modellen
Als je een beginnend model bent en je hebt geen portfolio van voldoende kwaliteit, dan is deze service iets voor jou. Samen kunnen we uw professionele modellenportfolio samenstellen. De werkzaamheden vinden zowel in het atelier als op locatie, afhankelijk van uw wensen.
Emoties vastgelegd in de tijd Bruiloft reportage Emoties vastgelegd in de tijd
Een huwelijksfotograaf kiezen behoort voor jou misschien wel tot de belangrijkste beslissingen die je nemen zal. Trouwfotografie zorgt namelijk voor heel concrete en tastbare herinneringen aan je huwelijk. Je fotograaf/fotografe zorgt ervoor dat je telkens opnieuw de mooiste momenten van jouw trouwdag beleven kan, een heel bijzondere opdracht dus.
Panorama Panorama 180° Panorama
Een panorama moet van links naar rechts namelijk boeiend blijven. Ik spreek van een panorama foto als de verhoudingen van de hoogte en breedte minstens 1 staat tot 3 is. Meestal maak ik een panorama door meerdere foto’s aan elkaar te koppelen zodat er een veel hogere resolutie wordt verkregen. Voor Panorama van 360° bekijk portfolio portfolio 360.
Helpt iets te verkopen Interieur foto Helpt iets te verkopen
Als we het hebben over promotionele foto's van hoge kwaliteit, dan kun je niet praten over besparingen, maar je moet de zaak met alle verantwoordelijkheid en ernst benaderen. Toekomstige verkopen zijn immers rechtstreeks afhankelijk van de kwaliteit van de voltooide foto's.
Helpt iets te verkopen Headshot Helpt iets te verkopen
Ik ben gespecialiseerd in professionele headshots. We werken samen om de professionele headshots te maken, die laten zien dat je zelfverzekerd en benaderbaar bent. Vanzelfsprekend begeleid ik je tijdens de sessie om zo samen tot een goed resultaat te komen. Dus waarom nog langer wachten? Neem de stap en upgrade je image met een professioneel portret met uitstraling.
spelen met licht Studio shoot spelen met licht
Studiofotografie is anders dan landschap, buiten, dieren, enz., waar je moet fotograferen wat voor je ligt. In de studio speel je met licht en moet je alles belichten. Het licht, donker, rekwisieten, poseren, Mua, visagie het gewenste thema of de gewenste sfeer van de foto die u zoekt.
Streetfaces Straatgezichten Streetfaces
"Streetfaces" is een illustratie van alle gezichten die we ontmoeten, we voelen en herinneren ons zelfs dagen nadat het moment voorbij was.

Volgens Succesvol Projecten MIJN VAARDIGHEDEN NIVEAU

92
Personal Sessions
78
Love Stories
65
Weddings and Events
87
Commercial Photography

Offerte op maat

Laat ons weten waar je precies naar op zoek bent. Bel of mail ons direct.

Terug naar Top
Sluiten Zoom
copyright Marco Herman Photography