Voorbeelden van retoucheren Foto’s retoucheren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het retoucheren van foto’s?

Zowel particuliere als zakelijk cliënten kunnen foto’s door ons laten bewerken.
Dat kan een eenmalige aanvraag zijn maar ook in de vorm van een aantrekkelijk abonnement bij regelmatig terugkerende opdrachten.

Foto's retoucheren

Ondersteunende materialen, vouwen, kreukels, huid oneffenheden, stof, krassen, en andere inconsistenties. We gaan aan slag om je foto's te optimaliseren en deze een professionele uitstraling te geven. Het retoucheren van foto's maakt goede foto's nog mooier en zorgt voor een consistente uitstraling.

Clipping path

Met zorgvuldig hand-getekende clipping paths wordt je product strak uitgesneden voor het verwijderen van de achtergrond, vrijstaand maken, drukwerk, media en print. Het verwijderen van de achtergrond van productfoto's is een essentiële taak en vaak de basis van een goede productfoto. Vergroot zo de aantrekkingskracht van je producten.

Kleuren aanpassen

Werk je productafbeeldingen bij zodat ze perfect overeenkomen met het werkelijke product. Of ga helemaal over op een heel andere kleur voor je product. Grote aantallen of een speciaal project? Laat ons weten waar je precies naar op zoek bent. Bel of mail ons direct.

Before & After

Offerte op maat

Laat ons weten waar je precies naar op zoek bent. Bel of mail ons direct.

Terug naar Top
Sluiten Zoom
copyright Marco Herman Photography