Uurtarief Prijzen

Om een inschatting van onze uurtarief te krijgen. Prijzen zijn exclusief 21% BTW.
Bezoek studio:

Marco Herman Photography werkt alleen op afspraak, u kunt een afspraak maken door te bellen of whats appen 06 42 16 61 35 of plan een shoot in via boek uw fotoshoot.

PRIJS PER UUR OF PER DIENST:

Klanten die 1-2 opdrachten per jaar afnemen:  € 75,00 Uurtarief
Klanten die 3-5 opdrachten per jaar afnemen:  € 50,00 Uurtarief
Klanten die 6-10 opdrachten per jaar afnemen: € 45,00 Uurtarief
Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

OPMERKINGEN:
 • Aanlevering als vakprints en vergrotingen mogelijk (separate prijslijst.)
 • Toeslag avond- en zondagtarief 100% op uurtarief.
 • Toeslag feestdagentarief 200% op uurtarief.
 • Offertes zijn geheel vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Bij de opdracht zijn de foto’s op hoge resolutie zonder watermerk 
PRIJSLIJST BEDRIJFS- EN PRODUCT FOTOGRAFIE

Uurtarief opname:                     € 75,00
Uurtarief verwerking:               € 35,00
Uurtarief wachttijd:                   € 25,00
Uurtarief (voor)bespreking:    € 25,00

Per extra foto betaal je       € 35,00
Gecombineerde reistijd-autokostenvergoeding per kilometer € 0,50
Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

PAKKETPRIJZEN:
ZAKELIJKE HEADSHOT

Een headshot is een close-up portretfoto waarbij je direct denkt: 
“met die persoon wil ik zaken doen” Wil u jouw bedrijf een gezicht geven? Dat heb je zo geregeld met een zakelijke fotoshoot. Doorgaans laten bedrijven zien ‘wat’ ze doen, maar niet ‘wie’ ze zijn. Wil u de menselijke kant van jullie organisatie tonen? Dan bieden professionele zakelijke foto’s uitkomst. Met een zakelijke portret foto’s van het team, de organisatie of werkwijze straal je een persoonlijke boodschap uit op de website, sociale media, banners, drukwerk en in presentaties. Mobiele fotostudio voor zakelijke portretfotografie op locatie

BESTAAT JOUW BEDRIJF UIT MEERDERE WERKNEMERS?

Dan bouw ik mijn professionele mobiele fotostudio inclusief studio achtergrond en flitsers bij u op kantoor op. Zodat u en jouw werknemers in hun eigen omgeving, ontspannen op de foto gezet worden. Dit bespaart je tevens kostbare reistijd.

DIT MAG JE VERWACHTEN VAN ZAKELIJKE PORTRETFOTOGRAFIE:
 • 30 minuten fotografie (p.p.) €99,00 exclusief 21% BTW.
 • 2 high-end geretoucheerde foto per (p.p.)
 • De foto’s kan je zelf uitkiezen in een online galerij.
 • De foto word binnen 2 dagen in hoge kwaliteit, zonder watermerk aangeleverd.
 • Wil je meer foto’s bestellen? Dat kan! Per extra foto betaal je €35,00
 • Gecombineerde reistijd-autokostenvergoeding per kilometer € 0,50
 • Alle ­­­­­prijzen zijn exclusief 21% BTW.
GLAMOUR PORTRET (€ 275)

Studiofotografie is anders dan landschap, buiten, dieren, enz., waar je moet fotograferen wat voor je ligt. In de studio speel je met licht en moet je alles belichten. Het licht, donker, rekwisieten, poseren, Mua, visagie het gewenste thema of de gewenste sfeer van de foto die u zoekt.
Mensen kijken naar de cover van een tijdschrift en zien een model met een fantastisch uiterlijk. Vervolgens kijken ze in de spiegel en vergelijken zichzelf daarmee.

Wat ze vergeten is dat die ene foto op de cover het resultaat is van een enorme inspanning. Die foto is namelijk geselecteerd uit een serie van honderden foto’s die allemaal met uiterste zorg zijn gemaakt door een team van fotograaf, visagisten en stylisten. Waarna de foto ook nog eens digitaal geretoucheerd en in de perfecte kleuren afgedrukt wordt. Over oneerlijke concurrentie gesproken! 

Gelukkig is dit niet meer voorbehouden aan exclusieve topmodellen, iedereen kan tegenwoordig zulke foto’s van zichzelf laten maken. Veel mensen staan versteld hoe mooi ze eigenlijk zijn wanneer ze onder dezelfde omstandigheden gefotografeerd worden.

 • Dit mag je verwachten van een glamour portret shoot
 • 2 uur fotografie. (p.p.) 
 • 1 persoon.
 • 4 high-end geretoucheerde foto’s.
 • De foto kan je zelf uitkiezen in een online galerij.
 • De foto wordt binnen 2 dagen in hoge kwaliteit, zonder watermerk aangeleverd.
 • Wil je meer foto’s bestellen? Dat kan! Per extra foto betaal je €35,00
 • Mua en stylist prijs op aanvraag.
 • Alle ­­­­­prijzen zijn exclusief 21% BTW.
DAGTARIEF:

Denk aan 4 of 8 uur werk op een dag plus tijd voor de nabewerking die zo’n 2 a 4 uur kan duren. Dit in overleg met de klant. Neemt u dan contact op via het contact formulier.

INTERIEUR FOTOGRAFIE:

Het differentiëren van je merk of organisatie om nieuwe klanten aan te trekken is waar je heen wilt wanneer je een interieurfotograaf inhuurt.

Als vastgoedmakelaar wil je het liefst een visuele tour van hoge kwaliteit kunnen geven om toekomstige huurders aan te trekken. Als horecazaak wil je een uitnodigend beeld geven voor je gasten. En als retailer heb je het liefst een strakke indruk van je producten voor het aantrekken van de consument.

Iedereen kan verfkleuren uitkiezen, meubels en armaturen aanschaffen en ze in een ruimte plaatsen. Waar ik je mee help is wat de ruimte echt kan zijn en wat het grote potentieel ervan is.

Merken van het hogere segment investeren allemaal in de beste foto’s, omdat dit waarde verhogend werkt in de ogen van de klant. Dit kan wonderen doen voor je bedrijf en je helpen een merkidentiteit te creëren die naadloos aansluit met de kwaliteiten en waardes van je product of dienst.

Het is vandaag de dag cruciaal om een sterke online reputatie te hebben. De kwaliteit van foto’s die je gebruikt op je website zijn bepalend voor de uiting van je merk. Klanten associëren hoge kwaliteit foto’s al snel met betere kwaliteit van je producten of diensten.

Interieurfotografie is een stuk breder georiënteerd dan reguliere fotografie. Letterlijk iedereen met een camera kan foto’s maken van een onderwerp, daar waar ik een stap verder ga door bepaalde emoties op te wekken bij de kijker.

Voordelen interieurfotografie voor jouw organisatie

Zet kracht achter je merkidentiteit door hoge kwaliteitsfoto’s Versterkt de online reputatie van je organisatie Interieurfotografie die aanzet tot actie bij klanten. Spreek een breder publiek aan door product specifieke foto’s.

Adviesgesprek op maat

Hebben we een afspraak gepland staan? Een goede voorbereiding is het halve werk voor een interieurfotograaf. Voorafgaand aan de sessie bespreek ik uitgebreid wat jouw wensen en behoeftes zijn. Is een strakke uitstraling van de ruimte nodig of juist een sfeervolle en warme weergave? Moeten er in de ruimte objecten weg of juist toegevoegd worden? Dienen er modellen bij gebruikt te worden of liever niet?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op via het contact formulier.

WEBSITE & HOSTING

Een website laten maken op maat voor uw bedrijf. Wij ontwikkelen websites die snel zijn, goed scoren in Google en strategisch zijn opgezet om jouw bedrijfsdoelen te behalen!

Vandaag de dag kun je niet zonder een eigen website. Een mooie en moderne website is vaak het eerste waar klanten uw bedrijf op beoordelen. Of je nu op zoek bent naar een online visitekaartje of een complete online marketing strategie, wij helpen jouw bedrijf met groeien en te onderscheiden van de rest.

 • Goed vindbaar in Google
 • Compleet ontzorgt van A tot Z
 • Geheel op maat voor jouw bedrijf
 • Website die razendsnel laadt (en dus hoger scoort in Google)
HUISSTIJL & GRAFISCHE ONTWERP

Wij zorgen ervoor dat uw organisatie herkenbaar wordt voor anderen. Ons team van professioneel ontwerpers creëert een grafisch ontwerp dat 100% aan uw wensen voldoet. Zo voorzien wij uw bedrijf van de passende en ijzersterke huisstijl die het verdient. Neemt u dan contact op via het contact formulier.

 • Intakegesprek
 • Logo ontwerp
 • Sociale media logo
 • Ontwerp voor offline media
 • Ontwerp voor online media
 • Fotoshoot door professioneel fotograaf
 • Inclusief fotobewerking
 • Inclusief leveren van bovenstaand drukwerk.

Offerte op maat

Laat ons weten waar je precies naar op zoek bent. Bel of mail ons direct.

Onze klanten

Terug naar Top
Sluiten Zoom
copyright Marco Herman Photography